SPIRIT ТРАНСФОРМАЦИИ 2019 е тук!

3 SPIRIT Трансформации - 3 sChOOL библиотеки

Виж трансформациите
проект Русе проект Пловдив

90 сРедно училище „Ген. хосе де сан мартин“ София

Преди / след

Студио ШкафА

Основател и водещ дизайнер на „Студио ШкафА – концепции и дизайн за интериора” – приятно ни е да ви запознаем с Миглена Стумбова! С усмивка, творчески хъс и изявен стил Миглена привлича хора, които са търсещи, мечтаещи, нестандартни. Заедно с тях създава „нови светове” – местата в които живеем, работим, спортуваме и релаксираме с вдъхновение.

Кампанията Spirit Трансформации – Cool Библиотеки веднага ме привлече с мисията си, защото като родител зная колко са важни книгите за оформянето на културния дух в нашите деца. Проектът ми е цветен и модерен, подтикващ към любознателност. Исках да създам уютна и хармонична среда за четене, за да обикнат децата книгите!

Arsek & Erase

Ние сме Георги Димитров и Жельо Димитров, известни като Arsek & Erase. Работим заедно от 19 години в сферата на графитите, илюстрацията и графичния дизайн.

В проекта Spirit Трансформации – Cool Библиотеки най-много ни харесва това, че се прави нещо позитивно и различно за децата, както и че чрез нашето изкуство можем да придадем един нов, свеж и позитивен облик на остарелите библиотечни пространства.

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. Политика за бисквитките

Съгласен съм