SPIRIT ТРАНСФОРМАЦИИ 2019 е тук!

3 SPIRIT Трансформации - 3 sChOOL библиотеки

Виж трансформациите
проект Пловдив проект София

Основно училище „Отец паисий“ Русе

Разгледай

Преди / след

студио GOEV

Интериорни проекти, които остават в съзнанието, защото притежават характер и отличима визия – това е почеркът на студио – GOEV! Генчо Гоев е основател на студио GOEV и собственик на Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“, е едно от най-разпознаваемите имена в сферата на интериорния дизайн в България.

Приехме предизвикателството да участваме в проекта Spirit Трансформации – Cool Библиотеки, защото вярваме, че всяка компания трябва да даде своя принос за подобряване на средата, в която живеем. Трансформирахме лишения от функционалност интериор на една училищна библиотека в ярко, уютно и приветливо COOL пространство.

Arsek & Erase

Ние сме Георги Димитров и Жельо Димитров, известни като Arsek & Erase. Работим заедно от 19 години в сферата на графитите, илюстрацията и графичния дизайн.

В проекта Spirit Трансформации – Cool Библиотеки най-много ни харесва това, че се прави нещо позитивно и различно за децата, както и че чрез нашето изкуство можем да придадем един нов, свеж и позитивен облик на остарелите библиотечни пространства.

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. Политика за бисквитките

Съгласен съм