SPIRIT ТРАНСФОРМАЦИИ 2019 е тук!

3 SPIRIT Трансформации - 3 sChOOL библиотеки

Виж трансформациите
проект София проект Русе

гимназия по хранителни технологии и техника Пловдив

Разгледай

Преди / след

ДИЗАЙНИЦА

Млади, заредени с Cool идеи и креативна енергия – Павлина, Мариета и Виктория са лицата зад студио „Дизайница“. Като архитекти и дизайнери, те са посланици на устойчивия и здравословен начин на живот, който се превръща в техен устойчив професионален и личен почерк.

С радост се включихме в проекта Spirit Трансформации – Cool Библиотеки, защото вярваме че интериорът оказва силно влияние върху способностите ни – емоционално състояние, работоспособност, фокус, спокойствие. В проекта използвахме ярки цветове, висящи оригами жерави и артистични детайли, за да скъсим дистанцията между децата и книгите с едно непринудено и креативно COOL пространство за книжни приключения!

Arsek & Erase

Ние сме Георги Димитров и Жельо Димитров, известни като Arsek & Erase. Работим заедно от 19 години в сферата на графитите, илюстрацията и графичния дизайн.

В проекта Spirit Трансформации – Cool Библиотеки най-много ни харесва това, че се прави нещо позитивно и различно за децата, както и че чрез нашето изкуство можем да придадем един нов, свеж и позитивен облик на остарелите библиотечни пространства.

Този уебсайт използва "бисквитки" за подобряване на услугата. Политика за бисквитките

Съгласен съм