SPIRIT ТРАНСФОРМАЦИИ ИСТОРИИ В РАЗВИТИЕ

 

КАЗВАТ, ЧЕ ДОМЪТ Е ОТРАЖЕНИЕ НА НАС САМИТЕ...

Оставяме многоточие, защото многоточието е предизвикателство да продължиш историята!

Например така – решихме да открием 3 запомнящи се, интересни и ярки лица и да надникнем в онова кътче у дома, което им помага да се вдъхновяват, релаксират и зареждат с нова енергия!

ПОЗНАВАТЕ SPIRIT  - ПОСТАВЯМЕ СИ ВИСОКИ ЦЕЛИ И ГИ НАДХВЪРЛЯМЕ

Например така – решихме да трансформираме посочено кътче в дома на всяко от тези лица, за да го превърнем в тяхно по-ярко и безупречно интериорно отражение.

Лятото е в разгара си, а SPIRIT отлита към блогосферата, за да ви срещне с трима популярни блогъри и техните SPIRIT истории.

3,2,1 СТАРТ!

В блогосферата ни очакват:

  • Ана Динкова от Ana’s Handbag, която ни позволи да надникнем в дамската й чанта и да извадим на светло не една и две истории. Истории, заплетени с много ярък SPIRIT, чиято нишка ще ни отведе до стилна ТРАНСФОРМАЦИЯ, точно като Ана!
  • Христо Блажев от “Книголандия” и неговия книжен свят. Ще надникнем там, за да отворим не просто нова страница, а цяла нова глава с обрати и ТРАНСФОРМАЦИИ, които покриват повече от вашите очаквания.
  • София Йотова от Foodie Boulevard, която никак не се страхува да импровизира в кухнята, а последната “импровизация” ще я отведе до неочаквано красива ТРАНСФОРМАЦИЯ.

SPIRIT е тук, за да покрие повече от техните очаквания и да създаде техния специален Spirit кът с нови,  по-смели, по-ярки и отразяващи характера  им SPIRIT ТРАНСФОРМАЦИИ!

Следете развитието на SPIRIT ТРАНСФОРМАЦИИ – очакват ви вдъхновяващи истории, запомнящи се интериорни трансформации и награди, защото ….

SPIRIT ПОКРИВА ПОВЕЧЕ ОТ ВАШИТЕ ОЧАКВАНИЯ!


към spiritpaints.bg