Софи за нейното Spirit приключение

Защо трансформацията на духа катализира външната трансформация: приключението на Софи и SPIRIT Fine Paints

Замисляли ли сте се някога за онези моменти преди големите моменти? Помните ли ги?

Сякаш имаме склонността да помним онези животопроменящи минути, в които например разбираме, че ще ставаме родители, научаваме, че сме приети в мечтания университет, човекът на живота ни ни заговаря  за пръв път….

Но колко от нас помнят моментите преди големите моменти?

spirit-transformation

Онзи момент, след който целият ти свят ще бъде различен…

Къде бяхте, когато звънна телефонът и брат ви каза, че е станал баща за пръв път? Какво обядвахте преди 5 години и 4 месеца, точно преди от съседната маса да се усмихне жената, която днес е майка на децата ви? Кой беше последният мейл, на който отговорихте, преди да вземете решението да напуснете корпоративната си кариера и да се посветите на това да бъдете себе си и да се отдадете на призванието си?

spirit-transformation

Преди и след

Ако се замислим, тези моменти са не по-малко специални. Това са моментите, които маркират края на една епоха – края на ерата „преди“. От следващата секунда започва нашето „след“. От следващата секунда нищо няма да е същото и често животът ни се обръща на 180 градуса. Но преди голямата секунда, не бихме и предположили точно колко голямо нещо предстои…

spirit-transformation

Преди 3 месеца и 2 дни, точно на 24 април, аз се прибирах от обичайната си разходка за обяд от The Mall към офиса, стоях си на един червен световар и си проверявах мейла (не правете такива неща, шансът да ви блъсне някой невнимателен или позаспал след обяда човечец никак не е малък).

Това беше един от моите големи моменти преди един от най-големите ми моменти. Тогава прочетох  един мейл, който промени живота ми и изцяло смени контекста на хобито, най-голямата ми страст и личното ми призвание.

spirit-transformation

Имейлът започваше така:

„Здравейте, Софи,

oбръщаме ме се към Вас във връзка с предстояща маркетинг кампания на Spirit Fine Paints/ висок клас интериорни бои на Оргахим/.“

spirit-transformation

До тук нищо вълнуващо. Едно от последствията на придобиването на известна популярност е, че с мен често се свързват много интересни хора с много интересни идеи. А аз – понеже съм действащ мечтател и бесен приключенец, не позволявам на лявата половина на мозъка ми да се разпорежда твърде много и да копае безкрайно дълго за всички „за“ и „против“ аргументи преди да приема някое предизвикателство. 

spirit-transformation

А при положение, че имейлът завършваше с изречението по-долу, нямаше как да озаптя цялото си същество и сълзите на умиление, и много експедитивно спретнах един привидно спокоен и делови положителен отговор. Нищо, че душата ми пееше и усещането ми беше, че пред очите ми се сбъдва мечта, която дори не знаех, че имам…

spirit-transformation

Прочетете целия материал тук

 

 


към spiritpaints.bg