София Йотова за финала на Spirit Трансформации

13 трансформиращи в една малка кухня, без да броим домочадието

 Майка ми, баща ми, най-почетният ми дегустатор, трите ума зад проекта, личният ми интериорен дизайнер, един оператор и още един човек от екипа му, гримьор, двама SPIRIT трансформатори плюс техния мастър джедай, мебелист, двама майстори по дограмата и един ключов помощник с бормашина. 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Въздухът ми свърши докато изредя всички чифтове ръце и очи, без чиято безценна помощ най-моето място в целия свят нямаше да бъде това, което е в момента.

Последните пет месеца бяха едни от най-турбулентните в живота ми и донесоха със себе си безброй пъстри изпитания, но и безумно много усмивки, смях, прекрасни нови познанства, истински нови приятели и една лична трансформация, която зрееше от две години.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Казах малко безрасъдно, но смело „ДА“, в края на месец април, с което потвърдих участието си в кампанията на SPIRIT. За мен този процес се разгърна като крилете на пеперуда и катализира трансформацията на кухнята в апартамента, в който живея, от мрачно, неприветливо и ултра СОЦ помещение в един вълшебен свят, където звучи жестока музика, пие се червено вино, пее се и се танцува и най-вече се творят изумителни шедьоври на кулинарното изкуство.

 Като изключим безграничната ми благодарност за това, което всички онези чифтове ръце, очи и мозъци сътвориха за мен и моята кухня, аз съм много щастлива и по още едно направление.

Изключително обнадеждаващо е да видиш, че в България има брандове като Spirit Fine Paints, които не избират едноизмерната и плоска реклама като формат за позициониране в съзнанието на потребителя.

Spirit не избират лесното – да посветят ден-два и много финанси на това да заснемат една стандартна реклама, която да се окаже безсъдържателна за пренаситената с подобни материали аудитория.

Spirit избират да им е трудно.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Избират да открият хора с пъстро мислене, смели идеи и визия, които да реализират кампания като тази трансформация, в която аз бях толкова щастлива да участвам.

Ех, как обичам смели хора! Хора с амбиция! Хора с мисия, с цел, със стратегия.

Хора, които искат името им да се асоциира с нещо смислено, с нещо, което ще се запомни, с нещо, което ще има смисъл и значение в животите на още кой знае още колко хора.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Защото трансформацията, която Spirit осъществиха в моята мъничка, непретенциозна и съвсем стандартна панелна кухня, всъщност трансформира моя живот в много по-генерален план от това просто да готвя на по-уютно място.

Ето затова Spirit покрива много повече от вашите очаквания.

Моите ги надмина толкова мощно, че с цялата си многословност и експресивност не мога да изразя топлината на емоцията, която изпитвам към всеки човек от екипа, който прекрачи прага на моята кухня. Тя никога повече няма да бъде същата. Нито пък аз.


към spiritpaints.bg