Предизвикателствата на Ана

През  какви предизвикателства премина интериорната трансформация в дома на Ана

 

“Простотата е ключът към истинската елегантност”

Коко Шанел

Стилна, уверена и вдъхновяваща, Ана е от жените, които познават тайните на истинската елегантност и умението да превръщат простотата на детайла в ЯРКО ПЪРВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ. ЗАВИНАГИ!

Винаги актуална и улавяща тенденциите в модерната естетика, Ана цени и се стреми към елегантността не само като почерк на индивидуалния й стил, но и като интериорно внушение в заобикалящата я среда!

Стремежът на Ана към изчистен и модерен работен интериор, в който доминира усещането за минимализъм и простор, обаче се сблъсква с липсата на функционалност в помещението, а мечтаното семпло излъчване е все “по-приглушено” от нарастващото количество лични и професионални вещи в работния й кът...

ЗА ДА ОТГОВОРИ С ПОДОБАВАЩ СТИЛ НА УПОРИТИТЕ ИНТЕРИОРНИ ПРОВОКАЦИИ, АНА СЕ ВКЛЮЧВА В SPIRIT ТРАНСФОРМАЦИИ!

Обърнахме се към Иван Стефанов – интериорен дизайнер, чийто опит и професионализъм обещават да отключат скрития потенциал на работния кът на Ана, трансформирайки визуално натовареното помещение в модерен и стилен работен интериор!

По стъпките на една стилна интериорна SPIRIT трансформация с Иван Стефанов….

ВСЯКА ВЕЩ И ПАПКА ДА СИ ЗНАЕ ШКАФА!

Първото интериорно предизвикателство, с което се зае Иван Стефанов бе създаването на елегантно, но и подчертано функционално решение, което да позволи на Ана да организира и подреди всички свои лични и професионални вещи, оставяйки на показ само най-необходимото.

За целта Иван Стефанов проектира специален шкаф с изчистена и модерна естетика, но и предлагащ същевременно максимална функционалност и комфорт за съхранение.

 

Възползвайки се от цялата дължина на стената, външният корпус на шкафа впечатлява с елегантност и семпла визия, а визуален и естетичен акцент се явяват минималистичните асиметрични витрини!

Разнообразието от сектори, ниши и малки шкафчета във вътрешността предоставя възможност за комфортно и цялостно организиране на различни вещи и материали!

ДОБРЕ СВЪРШЕНАТА РАБОТА ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕ НА СВЕТЛО

Втората задача, с която се зае Иван Стефанов  бе осигуряването на повече светлина в пространството около работната маса на Ана и в същото време трансформиране на това пространство с пестеливи и неутрални щрихи – елегантна основа, върху която да изпъкнат желаните акцентни аксесоари!

За да илезе “на светло” работният кът на Ана, Иван предложи премахването на препречващата светлината секция до бюрото и заместването й с надграждащ модул над работната маса.  Елегантно решение, което от една страна дава възможност за практично съхранение на работните аксесоари, а от друга “отваря” път за естествената светлина в помещението.

Допълнителното вградено осветление от своя страна ще даде приятна разсеяна светлина и вечер.

СТЕНА, “ОБЛЕЧЕНА” В ИЗИСКАН ЦВЯТ

Третото интериорно предизвикателство пред Иван бе хармоничното приобщаване на работния кът към останалата функционална част от помещението - дневната.

Доверявайки се на богатата цветова палитра на Spirit Fine Paints, Иван и Ана избраха деликатен и изискан цвят в земен нюанс, излъчващ топлина, дълбочина, но и деликатен лукс.

Резултатът – хармоничен и модерен проект за интериор с подчертано елегантна визия!

Очаквайте скоро и неговата реализация, защото това са SPIRIT ТРАНСФОРМАЦИИ!

 


към spiritpaints.bg