Запознай се с Ана Динкова

Коя е Ана Динкова – отговор от първо лице, единствено число

Ана: 40-годишна жена, обичаща живота, семейството си, пътуванията, добрите книги, музика и филми, както и хубавата храна, вино и фотография.

Три цвята, които най-ярко отразяват твоя Spirit?

Ана: Черно, бяло и сиво.

Сутрин Ана най-често обича да… а вечерите се за…

Ана: Сутрин е са гушкане на котка, пиене на кафе и правене на план за деня по старомодния начин – с тефтер и химикалка. Вечерта е за семейството с домашна вечеря, а след това филм или книга или пък за излизане с приятели навън и дълги разговори на маса с вино или пък танци до зори.

Ако надникнем в чантата на Ана, винаги можем да открием…

Ана: Слънцезащитен крем, носни кърпи, крем за ръце, слънчеви очила и джобен нож с тирбушон.

3 неща, които никога не би облякла…

Ана: Потурести панталони с провиснало дъно или каквато и да било дреха по-къса от 2-3 пръста над коляното. Изобщо дреха, която би стояла нелепо или не би ми била комфортна.

В “TO DO” списъкът с мечти и планове до края на 2017 г. Ана планира да…

Ана: След като се сдобия с мечтания работен кът планирам да пиша повече, да обновя малко блога, да стартирам една дълго-отлагана бизнес идея.

Има ли моден идол Ана? И неговото име е…

Ана: Нямам идоли, но има хора чийто стил, класа или просто умение да боравят с тенденциите ми харесват.

Ако можеше да вземеш нещо от SPIRIT-а на 50-те, 60-то, 80-те и днес, за да създадеш мултиепохална визия в стил Ана, то това са…

Ана: От 50-те бих взела целият гардероб на Одри Хепбърн от филма „Закуска в Тифани“, дело на Юбер де Живанши; от 60-те бих взела трапецовидните рокли в пастелни тонове; от 80-те костюмите, но определено с по-малки подплънки а от днешната мода се радвам на разнообразието и на възможността да можеш да носиш каквото и когато си поискаш (стига да не изглежда нелепо!).

3 думи, които описват твоя личен стил.

Ана: Удобство, практичност, класика.

Защо Ана прие предизвикателството SPIRIT Трансформации?

Ана: Защото съм убедена, че финалният резултат ще бъде повече от прекрасен и вярвам, че именно тази SPIRIT Трансформация даде началото на дългопланирани промени: и в работен и в личен план. Понякога излизането от зоната на комфорт те кара да се мобилизираш и да предприемеш конкретни действия – не само да седиш и да мечтаеш!  


към spiritpaints.bg