Ана за нейното Spirit приключение

Едно приключение, което започна с вино и завърши с тотална трансформация

Авторски материал от Ana’s Handbag

Животът ме е научил на няколко важни неща: да слагам слънцезащитен крем всеки ден, независимо от сезона; да нося удобни обувки и да се доверявам на хора, които харесват доброто вино и храна и говорят прямо, ясно и са право в целта!

Ето така започна един от най-вълнуващите проекти, в които някога съм участвала и който преобърна света ми с яка ТРАНСФОРМАЦИЯ на обратно (мда, звучи като модерен роден рап, ама е много по-яко) и то буквално.

Всичко започна в един хладен априлски ден, когато се срещнах за обсъждане на проект за интериорните бои SPIRIT, като си мислех: колко му е да взема една кутия боя, да намажа една стена, да напиша едно ревю, да наснимам процеса… лесно звучи, особено когато си предубеден като мен, след 9 години блогване и очакваш готовата рецепта за сътрудничество: тест, проба, снимка, текст.

Обаче животът ми даде още един урок: никога не отивай на среща с предварителни очаквания, а с широко отворени очи, уши и като цяло – съзнание! Това би могло да бъде валидно както за работните, така и за личните срещи, предполагам. Ново златно правило, което да следвам, един вид.

И така казах ДА на едно неустоимо преживяване предложение и следващите месеци преживях вълнения, които не съм и предполагала, че съм изобщо способна да преживея -> SPIRIT трансформации!

Прочетете целия материал тук


към spiritpaints.bg